MountainbikeRejser.dk

Vi elsker at køre mountainbike – og selvom de danske skove har rigtig mange kvaliteter at byde på, er det bare sjovere at komme lidt ud og ramme nogle endnu bedre spor – Opleve natur, der bare er lidt større end de hjemlige skove, og ikke mindst, være på tur med andre der deler din interesse for mtb sporten.
Hos MountainbikeRejser.dk har vi siden sidst i 1980’erne elsket at rejse rundt på og med mountainbiken, og guidet ture og rejser siden 1995. Det betyder at vi kender rigtig mange gode områder, og ud fra det, har vi valgt nogle af vores favoritter at tilbyde ture og kurser i.
MountainbikeRejser.dk – Den sikre vej til gode spor

Prøv Mountainbike
MountainbikeRejser.dk har korte ture i skovene nord for København hvor du har muligheden for at komme i gang på en god og sikker måde.

Mtb-Teknik – Det er sjovt at blive bedre, også på mountainbike. På vores teknik hold har du muligheden for at rykke din teknik.

Blekinge
Bare 2 timer i bil fra København finder du et terræn der adskiller sig markant fra de hjemlige skove. Særligt de mange sten, klipper stigninger giver helt nye udfordringer – og så er der ikke mudder! Her har vi Blekinge Mtb-Center der danner udgangspunkt for vores weekendture.

Norge
Norge byder på rigtige bjerge og en helt fantastisk natur – perfekt til den ægte mountainbiker, der også gerne vil have lidt eventyr

Alperne Sommerferie i bjergene med mountainbikeoplevelser i topklasse og lokalkendte guider til at vise dig spor og ruter, der vil få smilet frem hos enhver mountainbike entusiast.

Nice set fra Mountainbike,  6. til 9. oktober 2018 (lige før Roc Azur løbene) Forårs og efterårstur til dig der vil væk fra regn og mudder og ned til bjerge, mtb spor i særklasse, god mad og som regel også rigtig godt vejr.

Viser 1–16 af 31 resultater