De bedste områder, de bedste spor

MountainbikeRejser.dk viser dig de bedste spor og ture, så du ikke skal bruge din ferie på at lede efter de lækre singletracks, men kan få de fede spor fra første tur.
At finde de gode spor tager rigtig mange ture i et område før man finder de bedste muligheder, kan sætte flere spor sammen, måske til heldagsture eller korte lidt af en planlagt tur, uden det bliver landeveje retur.
Mountainbikerejser.dk sørger for at tilpasse turen til dig og dit niveau – og vi giver meget gerne lidt tips og gode råd med på vejen og teknik, udstyr mm. – og nå ja, så ved vi da også hvor den velfortjente “after bike øl” skal indtages!

 Se mere om MountainbikeRejser.dk her

 • Moutainbike Durance
  Moutainbike Durance
 • VTT Risoul 1
  VTT Risoul 1
 • VTT Risoul 2
  VTT Risoul 2
 • Mountainbike Risoul 3
  Mountainbike Risoul 3

Kom med til

Danmark – Prøveture, Mtb-teknik og Fyraftensture

Sverige – Lækre singletracks i Blekinge – ture, teknik og teambuilding

Norge – Højfjeldet og skovene uden for Oslo

Frankrig – Fantastiske singletacks, høje bjerge, god mad og drikke – Frankrig har det hele

På alle vores ture vil der være tilbud om teknikundervisning og mulighed for at lære om vedligeholdelse og service af mtb’en.
Men vi har også udvalgte ture hvor der vil være særlig fokus på teknik. Bla. i Blekinge og vores Mtb-Teknik hold i Geels skov.

Den sikre vej til gode spor

Vi kender ikke kun de spor vi cykler, men også massevis af andre spor i området så du får de bedste og vi kan tilpasse turen undervejs, hvis eller når det vil gøre din oplevelse endnu bedre.
Det betyder også, at vi har et godt kendskab til “alt det andet” omkring en god tur på mtb’en. indkøb, vejrforhold, overnatning, spisesteder, hvor man får en god kop kaffe og alt muligt andet der er godt at vide.