Hvad siger deltagerne

Vi har heldigvis rigtig mange positive tilbagemeldinger fra deltagerene på vores forskellige ture og kurser.
Det er fantastisk for os at opleve hvor mange der vælger at komme igen. Nogle gange på samme type tur andre gange på nogle af de andre ture v har. Bedre tilkendegivelse af en god tur får man vel næppe – Tak for det 🙂
Mange deltager også efter at de har fået MountainbikeRejser.dk anbefalet. Den tillid til os er vi naturligvis både glade og ydmyge over for – og gør alt vi kan for at leve op til.
Herunder kan du se hvad nogle af vores deltagere har skrevet til os. Du er meget velkommen til at dele dine egne oplevelser i kommentarfeltet under.

Blekinge

“Tak for en super tur i de svenske skove.
Rigtig gode spor I har fundet og godt afstemt niveau.”

Peter og Hanne
Birkerød

SommerCamp Frankrig

“Efter en del ture med guider rundt omkring i Alperne har jeg fundet det til dato bedste område nede hos Jakob og hans SommerCamp.
Jakob kender sit terræn bedre end jeg kender mine daglige træningsskove, og kan hele tiden tilpasse turen så den passer til holdet, især rent teknisk. Alle ugens ture var af kæmpe høj klasse og står klart alle på min “top 10″ liste over de bedste mtb ture jeg har haft.”

Patrick 
Århus

Prøv Mountainbike

“Min første oplevelse på mountainbike var i Geels skov, hvor jeg var på en to timers prøvetur.
Selvom jeg ikke var den modigste på holdet fik instruktørerne mig rigtig godt i gang – så godt at jeg nu har købt min egen cykel. Ser frem til at prøve kræfter med Blekinge til foråret”

Helle
Roskilde

Teambuilding

“I forbindelse med firama seminar i Tisvilde, kom Jakob op og gav os en rigtig veltilrettelagt tur i Tisvilde hegn.
På trods af flere “førstegangsryttere” kom alle med rundt i højt humør og gode stier. Servering af kaffe mm på stranden vakte stor begejstring og gav energi til turen tilbage. At tidsplanen holdt 100% giver et stort plus hos en stresset arrangør – Det spiller bare – vi kommer igen.”

Benedicte 
Novo Nordisk

Norge

“Efter at have prøvet at finde gode singletracks i Norge nogle gange, valgte jeg at booke en tur hos MountainbikeRejser til Rondane nationalpark. Det var givet godt ud. Der var styr på det praktiske med bagagetransport, hyggelige overnatningssteder og så nogle rigtig lækre ruter Jakob havde lagt. En god blanding af mindre grusveje og tekniske vandrestier i den mest fantastiske natur”

Ole
Aalborg

Blekinge Sverige

“Som “ret ny” på mountainbike, var jeg lidt usikker på hvordan det ville gå med en weekend i de svenske skove, men tvivlen blev gjort til skamme, og jeg og min makker fik lært en masse nyt både køreteknik og hvordan man passer sin cykel – tak for turen vi ses igen 🙂 “

Lene og Camilla
Solrød