Firma MTB

Lad os hjælpe med jeres næste oplevelse på mountainbike. Det kan være en pause fra en workshop på mtb, over hele dage med cyklen i centrum til længere ture med overnatning. Kontakt os endelig for en snak om mulighederne og få et tilbud på "All inclusive" eller kun for selve mtb delen.
  • God mad er vigtigt for en god oplevelse
  • Maden kan laves i fællesskab
  • Blekinges natur nydes med tandklinikken
  • Jubii - next stop caféen og velfortjent kagepause
  • Friskbagt frokostpizza direkte fra stenovnen
  • Dagens billeder kigges igennem

Fyraftenstur

Tag en tur efter arbejde sammen med kollegaerne på mountainbike i skoven. Naturligvis sammen med vores dygtige instruktører og guider. Priser fra kun kr. 345,00 per person inkl. moms! Dagtur På en heldagstur kan der blive mere tid til at nå lidt længere. Undervejs skal der nok blive tid til hygge, en god frokost, café besøg m.m. prisen afhænger naturligvis af hvordan dagen sammensættes, men vil typisk begynde på omkringkr. 875,00 Se billeder her og en lille film fra et hold her

Længere ture

Er der flere dage til en mountainbiketur fx til vores kursuscenter i Blekinge eller måske til Alperne, Provence. Måske skal mountainbike turen være i forbindelse med kickoff, teambuilding eller andet med mere fagligt indhold, hvor det er godt med nogle afbræk fra det stillesiddende arbejde. Vi hjælper gerne med planlægning af transport, overnatning m.m.

Firmatræning

Er I ambitiøse med jeres sport? Vi tilrettelægger gerne et længerevarende forløb, med faste træningstider. Her vil vi kunne tilrettelægge et træningsprogram ud fra jeres ønsker og muligheder for træning. Det vil typisk være en kombination af teknikundervisning og fysisk træning med ture og intervaller. Men vi kan naturligvis også lægge workshops omkring cykelservice mm ind i programmet. En "gulerod" i form af fx deltagelse i Roc Azur (mtb-løb) eller ture i udlandet fx Alperne eller omkring Nice er oplagt for at skabe sammenhold og vedholdenhed omkring et fast træningsforløb.